';

HET  KANTOORPAND  VAN

QL PROJECTBURO

VAN  BEDRIJFSRUIMTE  NAAR

SERIEUS KANTOORPAND

Het verhaal achter het project.

QL Projectburo is een specialist op het gebied van engineering en de realisatie van werktuigkundige installaties in de utiliteitsbouw. Ze zijn in 2003 opgericht en hun voornaamste activiteiten zijn engineering, voorbereiding, begeleiden en het uitvoeren van werkzaamheden in de werktuigkundige installatietechniek. Ze houden van alles wat met techniek te maken hebben en zijn er verdraaid goed in.

#KANTOORPAND – ALLE RUIMTES

All-inclusive Pakket

In 2017 heb ik voor het eerst voor QL Projectburo een ontwerp mogen maken. Zij betrokken toen het voor hun nieuwe kantoorpand. Er was behoefte aan een functioneel interieur, zonder toeters en bellen. Het is een praktisch en doelgericht bedrijf en dit is in hun hele bedrijfscultuur terug te vinden. Het bedrijf heeft naast een zeer professionele houding ook een hele gezellige kant, ze zijn gek op gezellige borrels, de bar stond daarom ook hoog op de wensenlijst. Dit is voor mij het uitgangspunt geweest voor dit ontwerp, een visuele scheidingslijn tussen werk en ontspanning.

VAN UPGRADE NAAR UPDATE

3 Seperate units verbonden met elkaar.

Inmiddels blijft het bedrijf groeien en worden er mondjes maat aangrenzende panden betrokken bij het kantoor. Voor elke upscale die ze doormaken verzorg ik de indelingstekeningen en het maatwerk meubilair. De akoestiek is nooit heel goed geweest in het pand, maar door de groei verslechterde dit nog meer. Hiervoor heb ik een oplossing geboden door akoestische prints toe te passen.

Ontwerp
100%
Producten besteld
100%
Verbouwingswerkzaamheden
100%

PROJECTS FACTS

met de neus op de feiten.
0
m2
Kantoorruimte
0
dagen
doorlooptijd van aanvang tot start werkzaamheden
0
Werkplekken
die door ons aangepakt worden.
0
Grafische panelen
Voor een betere akoestiek
0
Nieuwe meubels
Helemaal in style
0
Lampen
In het verlichtingsplan
0
Nieuwe producten
Voor een écht frisse start.
hoor het van een ander

KLANT REVIEW

Image
ROBIN MAAS
Algemeen directeur - QL Projectburo
Voor QL Projectburo heeft we are MOSO het kantoorinterieur van drie separate units ontworpen op zodanige wijze dat de ruimtes een uniforme en professionele uitstraling hebben gekregen. Tevens heeft We are MOSO een akoestisch plan ontwikkeld en uitgevoerd en is het lichtplan geoptimaliseerd. QL Projectburo is zeer tevreden met een partner als we are MOSO: meedenkend, flexibel en professioneel!

Meer van ons werk

ANDERE  PROJECTEN 

Tof toch?!

Dit is wat klanten zeggen.

Service met een hoofdletter S.

DÁT IS  ONZE AANPAK. 

Wij ontwerpen niet alleen kick-ass interieurs, maar wij creëren ze ook daadwerkelijk! Wij houden er namelijk van om onze expertise in te zetten om onze klanten te ontzorgen. Doordat ons team verschillende disciplines beheerst en we vanaf het begin betrokken zijn kunnen we meedenken tot in het kleinste detail en jou goed adviseren en begeleiden. Van interieurontwerp, branding, productlevering tot realisatie. Een project is bij ons altijd maatwerk en wordt altijd aangepast op de behoefte van de opdrachtgever. Hoeveel ondersteuning je wilt krijgen bepaal je dus helemaal zelf!

ONTWERP
Jouw nieuwe interieur tot in de puntjes uitgewerkt zodat je exact weet hoe het eruit komt te zien. Dat is pas helder!
PROJECTBEGELEIDING
Wij zorgen dat alles tot in detail goed uitgevoerd wordt, dan kan jij je lekker focussen op hetgeen waar jij in uitblinkt.
LEVERING EN MONTAGE
Bespaar jezelf tijd, stress en irritatie. Wij zorgen voor de levering en/of montage van producten en meubilair.
PROJECTREALISATIE
Totaal ontzorgt worden? Leuk Wij zorgen dat je helemaal niets meer hoeft te doen en zo je nieuwe ruimte kan betrekken.

Hello,

we are MOSO

en dit is wat we doen:

Hello,

we are MOSO

en dit is wat we doen:

 • Identiteit branding
 • Interieurontwerp
 • Concept creatie
 • Grafisch ontwerp
 • Maatwerk meubilair
 • Projectbegeleiding
 • Productlevering
 • Productmontage
 • Realisatie

WIE WIJ

ZIJN?

Wij ontwerpen en creëren kick-ass interieurs vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. Doordat wij diverse disciplines in huis hebben bieden wij creatieve invalshoeken en kunnen wij een project van a tot z verzorgen en jou tot in detail adviseren en ontzorgen. Van totaalconcept, herindeling, branding, productlevering tot gehele realisatie. Dit doen wij niet alleen, we hebben een hele club van partners waarmee wij samenwerken, vandaar de “we are” boven MOSO. Zo blijven we flexibel, vernieuwend, creatief en kunnen wij al onze opdrachtgevers altijd op een passende manier van dienst zijn...

WAAR WIJ

GOED IN ZIJN?

 • Identiteit
 • Interieurontwerp
 • Grafisch ontwerp
 • Maatwerk meubilair
 • Projectbegeleiding
 • Productlevering
 • Productmontage
 • Realisatie

WAT MOSO

DOET?

Wij ontwerpen en creëren kick-ass interieurs vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. Doordat wij diverse disciplines in huis hebben bieden wij creatieve invalshoeken en kunnen wij een project van a tot z verzorgen en jou tot in detail adviseren en ontzorgen. Van totaalconcept, herindeling, branding, productlevering tot gehele realisatie. Dit doen wij niet alleen, we hebben een hele club van partners waarmee wij samenwerken, vandaar de “we are” boven MOSO. Zo blijven we flexibel, vernieuwend, creatief en kunnen wij al onze opdrachtgevers altijd op een passende manier van dienst zijn... meer...