';

DE  STUDIO  VAN

EIJK

Het verhaal achter het project.

VAN  BEDRIJFRUIMTE  NAAR

MULTIFUNCTIONELE STUDIO

Het verhaal achter het project.

EIJK is een exclusief dames schoenenmerk en is in 2013 opgericht door ontwerpster Jolanda van Eijk. De schoenen zijn de perfecte mix van elegantie en eenvoud, met een edgy look. Het mooiste is nog dat ze zijn ontworpen vanuit comfort, deze schoenen zien er niet alleen prachtig uit maar zitten ook nog eens heerlijk! Op deze schoenen kan je dus echt de hele dag shinen. Kortom een super mooi merk om voor te mogen werken! 

Sinds in 2019 een nieuw thuis gevonden in haar studio in “de Wasserij” in het hartje van Rotterdam. De Wasserij is een creatief broednest waar meerdere mode creatievelingen gevestigd zijn.

#OPGELEVERDAugustus 2019

Een  vette upgrade  gerealiseerd.

MET MINIMALE KOSTEN!

Deze studio dient als atelier, opslag en als showroom. Er moet dus goed gewerkt kunnen worden, de ruimte moet presentabel zijn voor bezoekers en er moeten veel schoenen opgeslagen kunnen worden. Dit was gezien het kleine oppervlak en het kleine budget best een uitdaging maar is meer dan gelukt!

We hebben het product van EIJK in dit ontwerp centraal gezet. Zo hebben we het lijnenspel uit de strakke belijning van de schoenen doorgevoerd op de vloer en de wanden. En de kleur hebben we gebaseerd op de binnenzijde van de schoen. Als je nu de studio binnen stapt, stap je letterlijk en figuurlijk binnen bij EIJK.

Indelingsvoorstel.

Dit voorstel is op basis van Ikea meubelen (kasten/keuken) en bestaande meubilair. Kostenbesparend en toch mooi!

PROJECTS FACTS

met de neus op de feiten.
0
m2
Studio.
0
dagen
doorlooptijd van aanvang tot start werkzaamheden
0
Nieuwe producten
én hulp bij installatie
Ontwerp
100%
Producten besteld
100%
Verbouwingswerkzaamheden
100%
hoor het van een ander

KLANT REVIEW

Ik wilde met zo weinig mogelijk middelen een zo’n prettig mogelijke 50m2 werkruimte krijgen. Met daarin een showroom/ winkel , opslag, een atelier en een kantoor gedeelte. Dat is enorm goed gelukt, alles past precies op zijn plek en er is zelfs een beetje kleur toegevoegd zodat het volledig klopt. Het voelt iedere keer alsof ik thuiskom.
Image
Studio Eijk
Jolanda van Eijk – Oprichtster en ontwerper EIJK

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Meer van ons werk

ANDERE  PROJECTEN 

Tof toch?!

Dit is wat klanten zeggen.

Service met een hoofdletter S.

DÁT IS  ONZE AANPAK. 

Wij ontwerpen niet alleen kick-ass interieurs, maar wij creëren ze ook daadwerkelijk! Wij houden er namelijk van om onze expertise in te zetten om onze klanten te ontzorgen. Doordat ons team verschillende disciplines beheerst en we vanaf het begin betrokken zijn kunnen we meedenken tot in het kleinste detail en jou goed adviseren en begeleiden. Van interieurontwerp, branding, productlevering tot realisatie. Een project is bij ons altijd maatwerk en wordt altijd aangepast op de behoefte van de opdrachtgever. Hoeveel ondersteuning je wilt krijgen bepaal je dus helemaal zelf!

ONTWERP
Jouw nieuwe interieur tot in de puntjes uitgewerkt zodat je exact weet hoe het eruit komt te zien. Dat is pas helder!
PROJECTBEGELEIDING
Wij zorgen dat alles tot in detail goed uitgevoerd wordt, dan kan jij je lekker focussen op hetgeen waar jij in uitblinkt.
LEVERING EN MONTAGE
Bespaar jezelf tijd, stress en irritatie. Wij zorgen voor de levering en/of montage van producten en meubilair.
PROJECTREALISATIE
Totaal ontzorgt worden? Leuk Wij zorgen dat je helemaal niets meer hoeft te doen en zo je nieuwe ruimte kan betrekken.

Hello,

we are MOSO

en dit is wat we doen:

Hello,

we are MOSO

en dit is wat we doen:

 • Identiteit branding
 • Interieurontwerp
 • Concept creatie
 • Grafisch ontwerp
 • Maatwerk meubilair
 • Projectbegeleiding
 • Productlevering
 • Productmontage
 • Realisatie

WIE WIJ

ZIJN?

Wij ontwerpen en creëren kick-ass interieurs vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. Doordat wij diverse disciplines in huis hebben bieden wij creatieve invalshoeken en kunnen wij een project van a tot z verzorgen en jou tot in detail adviseren en ontzorgen. Van totaalconcept, herindeling, branding, productlevering tot gehele realisatie. Dit doen wij niet alleen, we hebben een hele club van partners waarmee wij samenwerken, vandaar de “we are” boven MOSO. Zo blijven we flexibel, vernieuwend, creatief en kunnen wij al onze opdrachtgevers altijd op een passende manier van dienst zijn...

WAAR WIJ

GOED IN ZIJN?

 • Identiteit
 • Interieurontwerp
 • Grafisch ontwerp
 • Maatwerk meubilair
 • Projectbegeleiding
 • Productlevering
 • Productmontage
 • Realisatie

WAT MOSO

DOET?

Wij ontwerpen en creëren kick-ass interieurs vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. Doordat wij diverse disciplines in huis hebben bieden wij creatieve invalshoeken en kunnen wij een project van a tot z verzorgen en jou tot in detail adviseren en ontzorgen. Van totaalconcept, herindeling, branding, productlevering tot gehele realisatie. Dit doen wij niet alleen, we hebben een hele club van partners waarmee wij samenwerken, vandaar de “we are” boven MOSO. Zo blijven we flexibel, vernieuwend, creatief en kunnen wij al onze opdrachtgevers altijd op een passende manier van dienst zijn... meer...