';

Onze klanten

HUN  REVIEWS 

Image
't Luikje
Directie
Ik weet zeker dat het ons niet gelukt was om zonder MOSO het idee wat wij voor ogen hadden voor ons koffie concept tot een realiteit te kunnen brengen. Het is een hele uitdagende ruimte vanwege de grootte, maar dankzij Suus zijn wij tot een fantastisch ontwerp gekomen. Eigenlijk nog veel beter als verwacht, wij waren erg verrast met het eindresultaat. Er is tot op de kleinste detail rekening gehouden met onze wensen. Wij willen jullie enorm bedanken voor de samenwerking, het geduld, creativiteit, en enthousiasme!
Image
Dé moskee van Gouda e.o.
Directie
Een bestaand gebouw transformeren naar een cultureel, islamitisch centrum is een hele opgave. Vanaf de buitenkant zijn de contouren al goed zichtbaar. Echter, hoe zorg je ervoor dat het ook van binnen de sfeer ademt van rust, bezinning en tegelijkertijd ook bruist van energie. Een maatschappelijk centrum waarin iedereen (moslim of niet) zich welkom voelt. Het ligt voor de hand om hiervoor een islamitisch binnenhuisarchitect in de arm te nemen. Deze kent de gebruiken en (on)geschreven regels. Toch is hier niet voor gekozen. Het centrum staat voor ontwikkeling en openheid. We stimuleren dan ook het out of the box en van buiten naar binnen gedachtengoed. Suus is voor ons hierin heel waardevol geweest. Tijdens het verkenningsgesprek kwamen al heel veel vragen van Suus. Maar ook oplossingen waar wij nog niet over nagedacht hadden. Door de vragen werden ook wij gedwongen na te denken over het waarom en hoe. Tevens kwamen wij door al deze vragen er achter dat in zo’n groot gebouw ook de integraliteit een grote rol speelt bij het creëren van de juiste sfeer. Niet alleen de kleuren, materialen, de koppelvlakken tussen de verschillende ruimtes en de te gebruiken lettertype maken het concept compleet. Het gaat om de vertaling van de sfeer die je als centrum wilt uitdragen. Deze sfeer moet de juiste interactie teweeg brengen met onze bezoekers, dan is het concept compleet en de missie geslaagd. Immers, daar doen we het voor. We zijn zeer trots op het resultaat. Suus wist heel goed de verschillende ruimtes te vertalen naar de juiste sfeer en daarbij de integraliteit te bewaken.
Image
De tussenwoning
Marloes Johannes
Wij zijn ontzettend fijn geholpen door Suus!
Onze verwachting was een duidelijk inzicht in ons nog te bouwen huis.
Dit heeft Suus meer dan waar gemaakt, en in kaart gebracht waardoor het maken van de keuzes een stuk makkelijk zal zijn.
Een absolute aanrader voor de persoon die niet weet wat hij wil, maar ook zeker voor de persoon die denkt te weten wat hij wil. Dank je wel lieve Suus!
Image
De woonboederij van formaat
Yvonne
Suus en haar team hebben ons héél erg geholpen met onze wensen en eisen in kaart brengen en diverse opties visueel te maken. Vooral het visueel maken heeft ons enorm geholpen de keuzestress tot een minimum te beperken. Suus heeft ook een installatieplan voor ons gemaakt met daarin tot in de detail uitwerkt wie wat wanneer moet doen van elektra tot de kleur(banen) op de muur. Zelfs de aannemer gaf aan erg blij te zijn met het document! Om het ons nog makkelijker te maken hebben we gebruik gemaakt van de shoppinglist hierdoor konden we alle meubels en items uit de ontwerpvoorstellen met een enkele klik bestellen. Kortom super super blij!
Image
Hét woonhuis van Rob & Marita
Dochter Liz
Heyy goedenavond! Ik wilde je bedanken voor het ontwerp voor me kamer ik vind het echt een geweldig kamer. Echt mijn droomkamer dankjewel daarvoor!!!
Image
Studio EIJK
Jolanda van Eijk – Oprichtster en ontwerper EIJK
Ik wilde met zo weinig mogelijk middelen een zo’n prettig mogelijke 50m2 werkruimte krijgen. Met daarin een showroom/ winkel , opslag, een atelier en een kantoor gedeelte. Dat is enorm goed gelukt, alles past precies op zijn plek en er is zelfs een beetje kleur toegevoegd zodat het volledig klopt. Het voelt iedere keer alsof ik thuiskom.
Image
QL Projectburo
Robin Maas – Algemeen directeur QL Projectburo
Voor QL Projectburo heeft we are MOSO het kantoorinterieur van drie separate units ontworpen op zodanige wijze dat de ruimtes een uniforme en professionele uitstraling hebben gekregen. Tevens heeft We are MOSO een akoestisch plan ontwikkeld en uitgevoerd en is het lichtplan geoptimaliseerd. QL Projectburo is zeer tevreden met een partner...