';

Onze klanten

HUN  REVIEWS 

Tof toch?!

Dit is wat klanten zeggen.

Image
Dinkies
Yvonne - Eigenaar

Suus en haar team hebben ons héél erg geholpen met onze wensen en eisen in kaart brengen en diverse opties visueel te maken. Vooral het visueel maken heeft ons enorm geholpen de keuzestress tot een minimum te beperken.

Suus heeft ook een installatieplan voor ons gemaakt met daarin tot in de detail uitwerkt wie wat wanneer moet doen van elektra tot de kleur(banen) op de muur.Zelfs de aannemer gaf aan erg blij te zijn met het document! Om het ons nog makkelijker te maken hebben we gebruik gemaakt van de shoppinglist hierdoor konden we alle meubels en items uit de ontwerpvoorstellen met een enkele klik bestellen. Kortom super super blij!

Image
YOUR TALENT AGENCY
Sacha Martina - eigenaar

Suus *powerhouse* Fräser is echt een heerlijk talent om mee te werken! Ze heeft mij geholpen met 2 grote projecten ( kantoor en nieuwe huis) en het is altijd een feestje!

Ze luistert goed, is flexibel, mega creatief en komt echt met vernieuwende ideeén. Ze heeft oog voor detail en een sterk netwerk. En als kers op de taart is ze ook nog eens heel gezellig!

Image
Studio EIJK
Jolanda van Eijk – Oprichtster en ontwerper EIJK

Ik wilde met zo weinig mogelijk middelen een zo’n prettig mogelijke 50m2 werkruimte krijgen. Met daarin een showroom/ winkel , opslag, een atelier en een kantoor gedeelte. Dat is enorm goed gelukt, alles past precies op zijn plek en er is zelfs een beetje kleur toegevoegd zodat het volledig klopt. Het voelt iedere keer alsof ik thuiskom.

Image
DÉ MOSKEE VAN GOUDA E.O.
Directie

Een bestaand gebouw transformeren naar een cultureel, islamitisch centrum is een hele opgave. Vanaf de buitenkant zijn de contouren al goed zichtbaar. Echter, hoe zorg je ervoor dat het ook van binnen de sfeer ademt van rust, bezinning en tegelijkertijd ook bruist van energie. Een maatschappelijk centrum waarin iedereen (moslim of niet) zich welkom voelt.

Het ligt voor de hand om hiervoor een islamitisch binnenhuisarchitect in de arm te nemen. Deze kent de gebruiken en (on)geschreven regels. Toch is hier niet voor gekozen. Het centrum staat voor ontwikkeling en openheid. We stimuleren dan ook het out of the box en van buiten naar binnen gedachtengoed.

Image
Beentjes
JEROEN & JACQUELINE - Eigenaren

Wij zijn enorm blij dat we we are MOSO hebben ingeschakeld om onze woonverdieping te ontwerpen. Het ontwerp wat zij hebben gemaakt heeft ons verrast en sluit helemaal aan op al onze wensen en eisen, qua functionaliteit en sfeer.

Het ontwerp is voor ons tot in de puntjes uitgewerkt waardoor wij een heel goed beeld hadden van hoe het eruit kwam te zien. Hierdoor konden wij ook zelf goed aan de slag. Wat wij niet zelf konden hebben wij uitbesteed, dat werkte enorm fijn. Jullie creativiteit, flexibiliteit en goede communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij zijn ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat.

Wij raden we are Moso dan ook graag aan aan een ieder die een mooie en complete metamorfose van zijn woning wilt.

Image
MPLOY Associates
Annegreet Sterk - Office manager

Wij zijn in contact geraakt met We Are MOSO via een externe partij die aangaf ons wel te willen helpen mits we de designs lieten uitvoeren door MOSO.

En wij begrijpen wel waarom! Ons kantoor wist niet dat we een touch of MOSO nodig hadden. Iedere keer als Suus of Marvin bij ons op kantoor kwam om de plannen te bespreken, namen zij een aanstekelijke en ambitieuze drive met zich mee. Met die ….

Image
QL Projectburo
Robin Maas – Algemeen directeur QL Projectburo

Voor QL Projectburo heeft we are MOSO het kantoorinterieur van drie separate units ontworpen op zodanige wijze dat de ruimtes een uniforme en professionele uitstraling hebben gekregen. Tevens heeft We are MOSO een akoestisch plan ontwikkeld en uitgevoerd en is het lichtplan geoptimaliseerd. QL Projectburo is zeer tevreden met een partner…

Image
Rob & Marita
Liz - Dochter Rob & Marita

Heyy goedenavond! Ik wilde je bedanken voor het ontwerp voor me kamer ik vind het echt een geweldig kamer. Echt mijn droomkamer dankjewel daarvoor!!!

Image
Cloud Life
Vera Dietz - Office manager

Ons nieuwe bedrijfslocatie in de Suikersilo moest eer doen aan ons innovatieve karakter en daarom heeft Cloud Life We Are Moso ingeschakeld.
De samenwerking was superfijn! De communicatie was vlot, duidelijk en er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. Interieurarchitect Suus heeft ervoor gezorgd dat het hippe, jonge DNA van Cloud Life tot in de details goed in uiting komt!
Gedurfde elementen en combinaties die we zelf nooit hadden kunnen bedenken, zoals de kleurvlakken, de game unit, toffe plantenwand met het led logo en gave graphics, WoodUpp panelen en dat allemaal helemaal in onze eigen stijl!
Dagelijks krijgen we van bezoekers te horen hoe tof onze inrichting is. We zijn dan ook super tevreden met ons kantoor en trots op het eindresultaat!

Image
't Luikje
Directie

Ik weet zeker dat het ons niet gelukt was om zonder MOSO het idee wat wij voor ogen hadden voor ons koffie concept tot een realiteit te kunnen brengen. Het is een hele uitdagende ruimte vanwege de grootte, maar dankzij Suus zijn wij tot een fantastisch ontwerp gekomen. Eigenlijk nog veel beter als verwacht, wij waren erg verrast met…