';

“Het belangrijkste van je nieuwe interieur is dat het jouw verhaal vertelt en weerspiegelt wie jij bent.”

#Show your story

Onze (richt)prijzen

EN WAT WIJ  VOOR JOU 

DOEN

Wij ontwerpen niet alleen kick-ass interieurs, maar wij creëren ze ook daadwerkelijk! Wij houden er namelijk van om onze expertise in te zetten om onze klanten te ontzorgen. Doordat ons team verschillende disciplines beheerst en we vanaf het begin betrokken zijn kunnen we meedenken tot in het kleinste detail en jou goed adviseren en begeleiden. Van interieurontwerp, branding, productlevering tot realisatie. Een project is bij ons altijd maatwerk en wordt altijd aangepast op de behoefte van de opdrachtgever. Hoeveel ondersteuning je wilt krijgen bepaal je dus helemaal zelf!

Of het gaat om een grote verbouwing, een geweldige upgrade of een special, wij staan te popelen om voor jou een geweldig interieur te ontwerpen. Dat doen wij met een flinke dosis creativiteit en een hands-on, no nonsens aanpak.

Wij zorgen vanaf het begin van het project dat er duidelijkheid en structuur komt. Dat doen we door een duidelijk stappenplan op te stellen, zo weet jij direct waar je aan toe bent, wanneer er bepaalde keuzes gemaakt moeten worden, wat de bijbehorende kosten zijn en hoe we het gaan aanpakken. Ontzorgen noemen we dat!

Aan het einde van het traject beschik jij over een tot in de puntjes uitgewerkt plan zodat je exact weet hoe het interieur eruit komt te zien, wat je moet inkopen en hoe je de verbouwing moet laten uitvoeren. Wil jij liever helemaal ontzorgt worden en bezig zijn met hetgeen waar jij goed in bent, dan regelen wij de gehele realisatie voor jou!

Een project bij ons is altijd maatwerk, uit ervaring blijkt dat elke opdrachtgever andere wensen heeft en op een eigenmanier ondersteund wilt worden. Maar het geven van duidelijkheid begint natuurlijk direct al hier. Daarom hebben wij onze meest afgenomen ontwerptrajecten naast elkaar gezet zodat jij weet wat je kan verwachten.

01-DSC09141-HDR

Kantoorruimte

Het Luikje DO 3D Render v5 Gevel hoek_Composed

Retail

dsc09617square

Woning

Dit is wat je van ons kunt verwachten.

ONS  ONTWERP  VOOR JOU.

Elk project delen wij op in 3 ontwerpfases, zo kunnen we tussentijds toetsen of het ontwerp aansluit op alle wensen en eisen en kan er eventueel bijgestuurd worden. Om voor jouw bedrijf/merk het perfecte interieur te ontwerpen moeten we eerst alles van jullie weten. Wie jullie zijn, hoe jullie werken en wat jullie uniek maakt is de basis van het ontwerp. We beginnen daarom eerst altijd met een kick-off.

 • Kick-off
 • Kick-off
  – Who are you gesprek
  – Opstellen programma van eisen
  – Locatie check
  – Locatie inmeten / digitaliseren plattegronden
 • Fase 1 “The teaser”
 • Schetsontwerp
  – Concept
  – Moodboard sfeer
  – Moodboard kleur en materiaal
  – 2D indelingsplattegronden
  – Presentatiemoment
 • Fase 2 “Now we’re talking”
 • Voorlopig ontwerp
  – 2D indelingsplattegrond
  – 3D tekeningen
  – Maatwerk
  – Kleur- en materiaal voorstel
  – Productvoorstel
  – Branding
  – Presentatiemoment
 • Fase 3 “Ready for action”
 • Definitief ontwerp
  – 2D indelingsplattegrond
  – 3D visuals (fotorealistische beelden)
  – Maatwerk
  – Kleur en materialisering (incl. stalen)
  – Productenlijst
  – Branding
  – Verlichtingsplan
  – Technische tekeningen
  – Realisatiedocument voor uitvoerende partijen
  – Presentatiemoment

Zo ziet dat er uit!

Definitief ontwerp

Tof toch?!

Dit is wat klanten zeggen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we de mogelijkheden!