';

HET  KANTOOR  VAN

CLOUD LIFE

Het verhaal achter het project.

EEN  KANTOOR  OP

HEMELSE HOOGTE

Het verhaal achter het project.

OPLEVERINGMEDIO MRT'22

Cloudlife was verhuisd naar het prachtige gebouw de suikersilo’s in Haarlem, een geweldig en bijzonder industrieel pand maar het voelde niet aan als hun nieuwe thuishonk. Daar mochten wij verandering in brengen! Cloud Life heeft lef, skills, bestaat uit een hecht team en is speels. Dit zijn de belangrijkste pijlers geweest in dit ontwerp en zijn terug te zien in het felle kleurgebruik, de producten en in het spelen met vlakken en patronen. Hun interieur moet deze eigenschappen niet alleen visualiseren maar ook faciliteren daarom hebben we verschillende plekken gecreëerd waar ze elkaar kunnen ontmoeten.

Dat ze spelen heel serieus nemen uit zich in de geweldige Game Unit die wij voor ze mochten maken, hier kunnen ze echt even ontspannen en elkaar diehard inmaken, brengt altijd weer goede verhalen met zich mee 😊. De kleurvlakken en graphics die zijn toegepast benadrukken niet alleen hun speelse karakter maar zijn door hun akoestische absorptie waarde ook heel functioneel. De akoestiek was hier namelijk echt een probleem wat getackeld moest worden om goed en energiek te kunnen werken. Die dubbele functies van items daar zijn wij gek op want een nieuw kantoor is een grote investering, daarom kiezen wij altijd voor materialen die voor een win-win zorgen.

Het project was een feestje om te ontwerpen maar zeker ook om te mogen realiseren. Doordat we de teugels zelf in handen hebben kunnen we tussentijds steeds bijsturen en zorgen dat we het beste resultaat krijgen binnen het gestelde budget.

PROJECTS FACTS

met de neus op de feiten.
0
m2
Kantoorruimte
0
Verdieping
op de 11de etage.
0
Ruimtes
voor diverse afdelingen.
0
Lunchruimte
ook wel de speeltuin.
0
Bel booth
voor stille telefoongesprekken.
0
Shoppinglist items
van meubels tot accessoires.
0
Game unit
work hard, play hard
0
Werkplekken
waaronder flexwerkplekken.
Schets ontwerp
100%
Voorlopig ontwerp
100%
Producten besteld
100%
Definitief ontwerp
100%
Realisatie
100%

DEFINITIEF ONTWERP

(fase 3)
hoor het van een ander

KLANT REVIEW

Image
Directie
Het kantoor van Cloud Life
- BINNENKORT ONLINE -

Meer van ons werk

ANDERE  PROJECTEN 

Tof toch?!

Dit is wat klanten zeggen.

Service met een hoofdletter S.

DÁT IS  ONZE AANPAK. 

Wij ontwerpen niet alleen kick-ass interieurs, maar wij creëren ze ook daadwerkelijk! Wij houden er namelijk van om onze expertise in te zetten om onze klanten te ontzorgen. Doordat ons team verschillende disciplines beheerst en we vanaf het begin betrokken zijn kunnen we meedenken tot in het kleinste detail en jou goed adviseren en begeleiden. Van interieurontwerp, branding, productlevering tot realisatie. Een project is bij ons altijd maatwerk en wordt altijd aangepast op de behoefte van de opdrachtgever. Hoeveel ondersteuning je wilt krijgen bepaal je dus helemaal zelf!

ONTWERP
Jouw nieuwe interieur tot in de puntjes uitgewerkt zodat je exact weet hoe het eruit komt te zien. Dat is pas helder!
PROJECTBEGELEIDING
Wij zorgen dat alles tot in detail goed uitgevoerd wordt, dan kan jij je lekker focussen op hetgeen waar jij in uitblinkt.
LEVERING EN MONTAGE
Bespaar jezelf tijd, stress en irritatie. Wij zorgen voor de levering en/of montage van producten en meubilair.
PROJECTREALISATIE
Totaal ontzorgt worden? Leuk Wij zorgen dat je helemaal niets meer hoeft te doen en zo je nieuwe ruimte kan betrekken.

Hello,

we are MOSO

en dit is wat we doen:

Hello,

we are MOSO

en dit is wat we doen:

 • Identiteit branding
 • Interieurontwerp
 • Concept creatie
 • Grafisch ontwerp
 • Maatwerk meubilair
 • Projectbegeleiding
 • Productlevering
 • Productmontage
 • Realisatie

WIE WIJ

ZIJN?

Wij ontwerpen en creëren kick-ass interieurs vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. Doordat wij diverse disciplines in huis hebben bieden wij creatieve invalshoeken en kunnen wij een project van a tot z verzorgen en jou tot in detail adviseren en ontzorgen. Van totaalconcept, herindeling, branding, productlevering tot gehele realisatie. Dit doen wij niet alleen, we hebben een hele club van partners waarmee wij samenwerken, vandaar de “we are” boven MOSO. Zo blijven we flexibel, vernieuwend, creatief en kunnen wij al onze opdrachtgevers altijd op een passende manier van dienst zijn...

WAAR WIJ

GOED IN ZIJN?

 • Identiteit
 • Interieurontwerp
 • Grafisch ontwerp
 • Maatwerk meubilair
 • Projectbegeleiding
 • Productlevering
 • Productmontage
 • Realisatie

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WAT MOSO

DOET?

Wij ontwerpen en creëren kick-ass interieurs vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. Doordat wij diverse disciplines in huis hebben bieden wij creatieve invalshoeken en kunnen wij een project van a tot z verzorgen en jou tot in detail adviseren en ontzorgen. Van totaalconcept, herindeling, branding, productlevering tot gehele realisatie. Dit doen wij niet alleen, we hebben een hele club van partners waarmee wij samenwerken, vandaar de “we are” boven MOSO. Zo blijven we flexibel, vernieuwend, creatief en kunnen wij al onze opdrachtgevers altijd op een passende manier van dienst zijn... meer...