';

EEN  WOONHUIS   MET

DE KEUKEN ALS CENTRUM

HET VERHAAL ACHTER HET PROJECT.

EEN  WOONHUIS   MET

DE KEUKEN ALS CENTRUM

HET VERHAAL ACHTER HET PROJECT.

OPLEVERINGMEDIO MRT'22

Koken dat vindt deze opdrachtgever heerlijk om te doen in het weekend wordt er helemaal uitgepakt en met de oude opstelling was dit toch altijd een beetje behelpen. Door de hal te verkleinen konden we de keuken naar het midden van de ruimte verplaatsen. Zo was het mogelijk om de wens van een kookeiland te vervullen en is er tijdens het koken contact met de living en de eethoek, een heerlijke keuken om uren in te kokkerellen!

Om een rustig beeld neer te zetten hebben we alle opbergruimte uit het zicht weggewerkt, zo is de trapkast afgewerkt met houtenlatten waardoor deze bijna niet meer zichtbaar is. Door de lattenwand te laten doorlopen in de hal verbinden we deze twee ruimtes met elkaar en ontstaat er een rustig en toch speels beeld. Dit wordt versterkt door de repetitie van kleuren en materialen, natuurlijk steeds in een andere verhouding zodat het interieur wel verrassend blijft.

PROJECTS FACTS

met de neus op de feiten.
0
m2
woonruimte.
0
woonlagen
de living.
0
Ruimtes
woonkamer, woonkeuken, eethoek, hal en toilet
0
Maatwerkkast
onder de trap.
0
Maatwerkkeuken
de hotspot van het huis
0
Lichtplan
Schets ontwerp
100%
Voorlopig ontwerp
100%
Producten besteld
100%
Definitief ontwerp
100%
Realisatie (niet door ons)
60%

DEFINITIEF ONTWERP

(fase 3)
hoor het van een ander

KLANT REVIEW

Image
EEN WOONHUIS MET DE KEUKEN ALS CENTRUM
- BINNENKORT ONLINE -

Meer van ons werk

ANDERE  PROJECTEN 

Tof toch?!

Dit is wat klanten zeggen.

Service met een hoofdletter S.

DÁT IS  ONZE AANPAK. 

Wij ontwerpen niet alleen kick-ass interieurs, maar wij creëren ze ook daadwerkelijk! Wij houden er namelijk van om onze expertise in te zetten om onze klanten te ontzorgen. Doordat ons team verschillende disciplines beheerst en we vanaf het begin betrokken zijn kunnen we meedenken tot in het kleinste detail en jou goed adviseren en begeleiden. Van interieurontwerp, branding, productlevering tot realisatie. Een project is bij ons altijd maatwerk en wordt altijd aangepast op de behoefte van de opdrachtgever. Hoeveel ondersteuning je wilt krijgen bepaal je dus helemaal zelf!

ONTWERP
Jouw nieuwe interieur tot in de puntjes uitgewerkt zodat je exact weet hoe het eruit komt te zien. Dat is pas helder!
PROJECTBEGELEIDING
Wij zorgen dat alles tot in detail goed uitgevoerd wordt, dan kan jij je lekker focussen op hetgeen waar jij in uitblinkt.
LEVERING EN MONTAGE
Bespaar jezelf tijd, stress en irritatie. Wij zorgen voor de levering en/of montage van producten en meubilair.
PROJECTREALISATIE
Totaal ontzorgt worden? Leuk Wij zorgen dat je helemaal niets meer hoeft te doen en zo je nieuwe ruimte kan betrekken.

Hello,

we are MOSO

en dit is wat we doen:

Hello,

we are MOSO

en dit is wat we doen:

 • Identiteit branding
 • Interieurontwerp
 • Concept creatie
 • Grafisch ontwerp
 • Maatwerk meubilair
 • Projectbegeleiding
 • Productlevering
 • Productmontage
 • Realisatie

WIE WIJ

ZIJN?

Wij ontwerpen en creëren kick-ass interieurs vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. Doordat wij diverse disciplines in huis hebben bieden wij creatieve invalshoeken en kunnen wij een project van a tot z verzorgen en jou tot in detail adviseren en ontzorgen. Van totaalconcept, herindeling, branding, productlevering tot gehele realisatie. Dit doen wij niet alleen, we hebben een hele club van partners waarmee wij samenwerken, vandaar de “we are” boven MOSO. Zo blijven we flexibel, vernieuwend, creatief en kunnen wij al onze opdrachtgevers altijd op een passende manier van dienst zijn...

WAAR WIJ

GOED IN ZIJN?

 • Identiteit
 • Interieurontwerp
 • Grafisch ontwerp
 • Maatwerk meubilair
 • Projectbegeleiding
 • Productlevering
 • Productmontage
 • Realisatie

WAT MOSO

DOET?

Wij ontwerpen en creëren kick-ass interieurs vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. Doordat wij diverse disciplines in huis hebben bieden wij creatieve invalshoeken en kunnen wij een project van a tot z verzorgen en jou tot in detail adviseren en ontzorgen. Van totaalconcept, herindeling, branding, productlevering tot gehele realisatie. Dit doen wij niet alleen, we hebben een hele club van partners waarmee wij samenwerken, vandaar de “we are” boven MOSO. Zo blijven we flexibel, vernieuwend, creatief en kunnen wij al onze opdrachtgevers altijd op een passende manier van dienst zijn... meer...