';

HET  WOONHUIS  VAN

ROB EN MARITA

Het verhaal achter het project.

HET  WOONHUIS  VAN

HUN GELIEFDE OUDE BUURT

Het verhaal achter het project.

Deze familie gaat verhuizen naar een nieuwe bestaande woning in hun ozo geliefde oude buurt. Het gezin bestaande uit 4 personen en een hond wilde dat hun nieuwe interieur rust, gezelligheid en warmte zou gaan uitstralen. Voldoende berging, een ruime opzet en plaats voor hun familie kunst stonden ook hoog op het verlanglijstje. Iedereen, de hond hebben we nog niet gesproken, is super blij met ons voorstel!

Alle ruimtesOpgeleverd eind zomer '21#Woonhuis

ALLES OP DE SCHOP!

De  grote verbouwing  is begonnen.

Bij dit woonhuis wordt alles aangepakt en wij mochten voor werkelijk alle ruimtes ontwerpvoorstellen maken. Alleen de garage en de zolderberging hebben we overgeslagen. Zo voelt de gehele woning als een geheel en loopt alles vloeiend in elkaar over.

Er is rust met een twist van kleur ontstaan. Natuurlijk heeft ook elke ruimte zijn eigen identiteit, dit is niet alleen belangrijk voor de functie van de ruimte maar ook door de gebruiker. Zo zijn de slaapkamers helemaal naar de hand gezet van de tieners en is er een heerlijke “boutique hotel” kamer voor de ouders neergezet.

We are MOSO is nu druk bezig met de productie van de maatwerk keuken en de maatwerk kasten. Eind zomer 2021 zal dit project gereed zijn, we kunnen nu al niet wachten om het eindresultaat te delen!

Presentatie impressie.

Alle items die gebruikt zijn in de 3d voorstellen. Op een eigen klantpagina, duidelijk en overzichtelijk. Hoe makkelijk is dat?

PROJECTS FACTS

met de neus op de feiten.
0
m2
Wonen (in een hoekhuis).
0
dagen
doorlooptijd van aanvang tot start werkzaamheden
0
Ruimtes
die door ons aangepakt worden.
0
Maatwerk items
Maatwerk Keuken en meubel
0
Nieuwe meubels
Helemaal in style
0
Nieuwe producten
Voor een écht frisse start.
0
Lampen
In het verlichtingsplan
Ontwerp
100%
Producten besteld
85%
Verbouwingswerkzaamheden
50%

DEFINITIEF ONTWERP

(fase 3)
hoor het van een ander

KLANT REVIEW

Heyy goedenavond! Ik wilde je bedanken voor het ontwerp voor me kamer ik vind het echt een geweldig kamer. Echt mijn droomkamer dankjewel daarvoor!!!
Image
Liz – Dochter van Rob & Marita
Liz – Dochter van Rob & Marita

Meer van ons werk

ANDERE  PROJECTEN 

Tof toch?!

Dit is wat klanten zeggen.

Service met een hoofdletter S.

DÁT IS  ONZE AANPAK. 

Wij ontwerpen niet alleen kick-ass interieurs, maar wij creëren ze ook daadwerkelijk! Wij houden er namelijk van om onze expertise in te zetten om onze klanten te ontzorgen. Doordat ons team verschillende disciplines beheerst en we vanaf het begin betrokken zijn kunnen we meedenken tot in het kleinste detail en jou goed adviseren en begeleiden. Van interieurontwerp, branding, productlevering tot realisatie. Een project is bij ons altijd maatwerk en wordt altijd aangepast op de behoefte van de opdrachtgever. Hoeveel ondersteuning je wilt krijgen bepaal je dus helemaal zelf!

ONTWERP
Jouw nieuwe interieur tot in de puntjes uitgewerkt zodat je exact weet hoe het eruit komt te zien. Dat is pas helder!
PROJECTBEGELEIDING
Wij zorgen dat alles tot in detail goed uitgevoerd wordt, dan kan jij je lekker focussen op hetgeen waar jij in uitblinkt.
LEVERING EN MONTAGE
Bespaar jezelf tijd, stress en irritatie. Wij zorgen voor de levering en/of montage van producten en meubilair.
PROJECTREALISATIE
Totaal ontzorgt worden? Leuk Wij zorgen dat je helemaal niets meer hoeft te doen en zo je nieuwe ruimte kan betrekken.

Hello,

we are MOSO

en dit is wat we doen:

Hello,

we are MOSO

en dit is wat we doen:

 • Identiteit branding
 • Interieurontwerp
 • Concept creatie
 • Grafisch ontwerp
 • Maatwerk meubilair
 • Projectbegeleiding
 • Productlevering
 • Productmontage
 • Realisatie

WIE WIJ

ZIJN?

Wij ontwerpen en creëren kick-ass interieurs vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. Doordat wij diverse disciplines in huis hebben bieden wij creatieve invalshoeken en kunnen wij een project van a tot z verzorgen en jou tot in detail adviseren en ontzorgen. Van totaalconcept, herindeling, branding, productlevering tot gehele realisatie. Dit doen wij niet alleen, we hebben een hele club van partners waarmee wij samenwerken, vandaar de “we are” boven MOSO. Zo blijven we flexibel, vernieuwend, creatief en kunnen wij al onze opdrachtgevers altijd op een passende manier van dienst zijn...

WAAR WIJ

GOED IN ZIJN?

 • Identiteit
 • Interieurontwerp
 • Grafisch ontwerp
 • Maatwerk meubilair
 • Projectbegeleiding
 • Productlevering
 • Productmontage
 • Realisatie

WAT MOSO

DOET?

Wij ontwerpen en creëren kick-ass interieurs vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. Doordat wij diverse disciplines in huis hebben bieden wij creatieve invalshoeken en kunnen wij een project van a tot z verzorgen en jou tot in detail adviseren en ontzorgen. Van totaalconcept, herindeling, branding, productlevering tot gehele realisatie. Dit doen wij niet alleen, we hebben een hele club van partners waarmee wij samenwerken, vandaar de “we are” boven MOSO. Zo blijven we flexibel, vernieuwend, creatief en kunnen wij al onze opdrachtgevers altijd op een passende manier van dienst zijn... meer...