';

EEN  COFFEE CORNER  VAN

13m2 VOL KOFFIE GENOT

HET VERHAAL ACHTER HET PROJECT.

EEN  COFFEE CORNER  VAN

13m2 VOL KOFFIE GENOT

HET VERHAAL ACHTER HET PROJECT.

OPLEVERINGMEDIO MRT'22

Op de hoek van de Hendrik de Bruynstraat in Amsterdam ontpopt een oude pinautomaat ruimte zich tot een waar koffie walhalla. Veel ruimte is er niet beschikbaar maar door een goede routing en een slimme positionering van de benodigde functies komen ze geen ruimte te kort. We hebben in dit project echt elke cm en alle eigenschappen van de ruimte benut.

Door warme en speelse kleuren toe te passen is er een heel uitnodigend en zacht beeld ontstaan, dat speelse karakter hebben we benadrukt door op een subtiele manier verschillende materialen te gebruiken.  De barista bar is door zijn ronde vorm en donkere tegels een echte eyecatcher geworden, dat kon natuurlijk ook niet anders!

Voor een goede zichtbaarheid is er veel nadruk gelegd op de gevel, zo wordt de gevel voorzien van beplanting en word je aangetrokken tot de geopende luiken. Een mooie link naar de naam van de coffecorner maar belangrijker nog ook heel functioneel. Het is nu in 1 oogopslag duidelijk dat ze geopend zijn en als ze gesloten zijn dienen ze als anti-inbraak en ziet de gevel er nog steeds super aantrekkelijk uit!

PROJECTS FACTS

met de neus op de feiten.
0
Maatwerk items
toonbank, keuken, etc.
0
m2
Coffee-corner.
0
Werkruimte
waar ``all the magic happens``
0
Shoppinglist items
in de online klantomgeving
Schets ontwerp
100%
Voorlopig ontwerp
100%
Producten besteld
100%
Definitief ontwerp
100%
Realisatie (niet door ons)
20%

DEFINITIEF ONTWERP

(fase 3)
hoor het van een ander

KLANT REVIEW

Image
Directie
'T Luikje
Ik weet zeker dat het ons niet gelukt was om zonder MOSO het idee wat wij voor ogen hadden voor ons koffie concept tot een realiteit te kunnen brengen. Het is een hele uitdagende ruimte vanwege de grootte, maar dankzij Suus zijn wij tot een fantastisch ontwerp gekomen. Eigenlijk nog veel beter als verwacht, wij waren erg verrast met het eindresultaat. Er is tot op de kleinste detail rekening gehouden met onze wensen. Wij willen jullie enorm bedanken voor de samenwerking, het geduld, creativiteit, en enthousiasme!

Meer van ons werk

ANDERE  PROJECTEN 

Tof toch?!

Dit is wat klanten zeggen.

Service met een hoofdletter S.

DÁT IS  ONZE AANPAK. 

Wij ontwerpen niet alleen kick-ass interieurs, maar wij creëren ze ook daadwerkelijk! Wij houden er namelijk van om onze expertise in te zetten om onze klanten te ontzorgen. Doordat ons team verschillende disciplines beheerst en we vanaf het begin betrokken zijn kunnen we meedenken tot in het kleinste detail en jou goed adviseren en begeleiden. Van interieurontwerp, branding, productlevering tot realisatie. Een project is bij ons altijd maatwerk en wordt altijd aangepast op de behoefte van de opdrachtgever. Hoeveel ondersteuning je wilt krijgen bepaal je dus helemaal zelf!

ONTWERP
Jouw nieuwe interieur tot in de puntjes uitgewerkt zodat je exact weet hoe het eruit komt te zien. Dat is pas helder!
PROJECTBEGELEIDING
Wij zorgen dat alles tot in detail goed uitgevoerd wordt, dan kan jij je lekker focussen op hetgeen waar jij in uitblinkt.
LEVERING EN MONTAGE
Bespaar jezelf tijd, stress en irritatie. Wij zorgen voor de levering en/of montage van producten en meubilair.
PROJECTREALISATIE
Totaal ontzorgt worden? Leuk Wij zorgen dat je helemaal niets meer hoeft te doen en zo je nieuwe ruimte kan betrekken.

Hello,

we are MOSO

en dit is wat we doen:

Hello,

we are MOSO

en dit is wat we doen:

 • Identiteit branding
 • Interieurontwerp
 • Concept creatie
 • Grafisch ontwerp
 • Maatwerk meubilair
 • Projectbegeleiding
 • Productlevering
 • Productmontage
 • Realisatie

WIE WIJ

ZIJN?

Wij ontwerpen en creëren kick-ass interieurs vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. Doordat wij diverse disciplines in huis hebben bieden wij creatieve invalshoeken en kunnen wij een project van a tot z verzorgen en jou tot in detail adviseren en ontzorgen. Van totaalconcept, herindeling, branding, productlevering tot gehele realisatie. Dit doen wij niet alleen, we hebben een hele club van partners waarmee wij samenwerken, vandaar de “we are” boven MOSO. Zo blijven we flexibel, vernieuwend, creatief en kunnen wij al onze opdrachtgevers altijd op een passende manier van dienst zijn...

WAAR WIJ

GOED IN ZIJN?

 • Identiteit
 • Interieurontwerp
 • Grafisch ontwerp
 • Maatwerk meubilair
 • Projectbegeleiding
 • Productlevering
 • Productmontage
 • Realisatie

WAT MOSO

DOET?

Wij ontwerpen en creëren kick-ass interieurs vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. Doordat wij diverse disciplines in huis hebben bieden wij creatieve invalshoeken en kunnen wij een project van a tot z verzorgen en jou tot in detail adviseren en ontzorgen. Van totaalconcept, herindeling, branding, productlevering tot gehele realisatie. Dit doen wij niet alleen, we hebben een hele club van partners waarmee wij samenwerken, vandaar de “we are” boven MOSO. Zo blijven we flexibel, vernieuwend, creatief en kunnen wij al onze opdrachtgevers altijd op een passende manier van dienst zijn... meer...