';

DE  HUISARTSENPRAKTIJK 

WAAR JE GRAAG KOMT

Het verhaal achter het project.

DE  HUISARTSENPRAKTIJK

WAAR JE GRAAG KOMT

Het verhaal achter het project.

Twee huisartsen slaan hun handen ineen om een nieuwe praktijk op te starten. Een praktijk waar de patiënt centraal staat en waar er veel aandacht is voor de patiënt en zijn beleving.

Het gebouw waarin ze zich gaan vestigen moest nog geheel verbouwd worden waardoor er tal van mogelijkheden openstonden. Alle wensen en eisen die er waren zijn met dit ontwerp vervult.

#HOSPITALITYOpgeleverd Medio okt '20

Gezellig maar dan in

De  woonkamer  van de huisarts.

Voor de huisartsen van deze praktijk was het van groot belang dat patiënten zich op hun gemak voelen zodra ze binnen komen. De inrichting van deze praktijk wordt in dit ontwerp gezien als de woonkamer van de huisarts. We wilden ver weg blijven van de akelige witte ruimtes waar een onaangename sfeer en stilte hangt.

Door de toepassing van warme kleuren, een grote diversiteit van materialen en het spelen met lijnen ontstaat er een prettig balans tussen de uiterst belangrijke functionele taak van de praktijk en de sfeer die iemand beleeft.

Schets ontwerp
100%
Voorlopig ontwerp
100%
Definitief ontwerp
25%

PROJECTS FACTS

met de neus op de feiten.
0
m2
Totale ruimte
0
woonlagen
Van voor tot achter, beneden tot boven
0
Ruimtes
Woon- en slaapkamers, badkamers, toiletten en kantoor
0
Vide
onderstreept door splitlevel
0
Walk-in closet
Voor haar én hem.
0
Badkamers
één voor hun zelf, één voor de kinderen.
0
Slaapkamers
Voor een écht frisse start.
hoor het van een ander

KLANT REVIEW

Image
De Praktijk
- BINNENKORT ONLINE -

Meer van ons werk

ANDERE  PROJECTEN 

Tof toch?!

Dit is wat klanten zeggen.

Service met een hoofdletter S.

DÁT IS  ONZE AANPAK. 

Wij ontwerpen niet alleen kick-ass interieurs, maar wij creëren ze ook daadwerkelijk! Wij houden er namelijk van om onze expertise in te zetten om onze klanten te ontzorgen. Doordat ons team verschillende disciplines beheerst en we vanaf het begin betrokken zijn kunnen we meedenken tot in het kleinste detail en jou goed adviseren en begeleiden. Van interieurontwerp, branding, productlevering tot realisatie. Een project is bij ons altijd maatwerk en wordt altijd aangepast op de behoefte van de opdrachtgever. Hoeveel ondersteuning je wilt krijgen bepaal je dus helemaal zelf!

ONTWERP
Jouw nieuwe interieur tot in de puntjes uitgewerkt zodat je exact weet hoe het eruit komt te zien. Dat is pas helder!
PROJECTBEGELEIDING
Wij zorgen dat alles tot in detail goed uitgevoerd wordt, dan kan jij je lekker focussen op hetgeen waar jij in uitblinkt.
LEVERING EN MONTAGE
Bespaar jezelf tijd, stress en irritatie. Wij zorgen voor de levering en/of montage van producten en meubilair.
PROJECTREALISATIE
Totaal ontzorgt worden? Leuk Wij zorgen dat je helemaal niets meer hoeft te doen en zo je nieuwe ruimte kan betrekken.

Hello,

we are MOSO

en dit is wat we doen:

Hello,

we are MOSO

en dit is wat we doen:

 • Identiteit branding
 • Interieurontwerp
 • Concept creatie
 • Grafisch ontwerp
 • Maatwerk meubilair
 • Projectbegeleiding
 • Productlevering
 • Productmontage
 • Realisatie

WIE WIJ

ZIJN?

Wij ontwerpen en creëren kick-ass interieurs vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. Doordat wij diverse disciplines in huis hebben bieden wij creatieve invalshoeken en kunnen wij een project van a tot z verzorgen en jou tot in detail adviseren en ontzorgen. Van totaalconcept, herindeling, branding, productlevering tot gehele realisatie. Dit doen wij niet alleen, we hebben een hele club van partners waarmee wij samenwerken, vandaar de “we are” boven MOSO. Zo blijven we flexibel, vernieuwend, creatief en kunnen wij al onze opdrachtgevers altijd op een passende manier van dienst zijn...

WAAR WIJ

GOED IN ZIJN?

 • Identiteit
 • Interieurontwerp
 • Grafisch ontwerp
 • Maatwerk meubilair
 • Projectbegeleiding
 • Productlevering
 • Productmontage
 • Realisatie

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

WAT MOSO

DOET?

Wij ontwerpen en creëren kick-ass interieurs vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. Doordat wij diverse disciplines in huis hebben bieden wij creatieve invalshoeken en kunnen wij een project van a tot z verzorgen en jou tot in detail adviseren en ontzorgen. Van totaalconcept, herindeling, branding, productlevering tot gehele realisatie. Dit doen wij niet alleen, we hebben een hele club van partners waarmee wij samenwerken, vandaar de “we are” boven MOSO. Zo blijven we flexibel, vernieuwend, creatief en kunnen wij al onze opdrachtgevers altijd op een passende manier van dienst zijn... meer...