';

DE  WOONBOERDERIJ  VAN

DE DINKIES

Het verhaal achter het project

EEN  WOONBOERDERIJ  VAN

FORMAAT

Het verhaal achter het project

OPLEVERING AUG '21ALLE RUIMTES

Van een rijtjeshuis naar een woonboerderij! Deze familie van 5 personen en een konijn wilde in hun nieuwe interieur het rustieke karakter van een boerderij  in combinatie met hun voorliefde voor strak en modern.

Hogeplafonds, veel oppervlakken (maar liefst 350 m2(!)), dilemma’s zoals balken weg of niet of wat te doen met de openhaard en obstakels als de staanders.

Speelhoek, kinder- en tienerkamers. Kleurdilemma’s, een elektra- en lichtplan. Wat verhuist mee en wat niet?

Wij waren er om hun plannen en ideeen bij te schaven en visueel te maken om het gehele traject zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen. Wel zo fijn als je een drukke baan hebt en bruisend gezinsleven.

PROJECTS FACTS

met de neus op de feiten.
0
m2
Wonen (in een hoekhuis).
0
dagen
doorlooptijd van aanvang tot start werkzaamheden
0
Ruimtes
die door ons aangepakt worden.
0
Maatwerk items
Maatwerk Keuken en meubel
0
Nieuwe meubels
Helemaal in style
0
Lampen
In het verlichtingsplan
0
Nieuwe producten
Voor een écht frisse start.
Schets ontwerp
100%
Voorlopig ontwerp
100%
Definitief ontwerp
100%
Producten besteld
100%
Alle items die gebruikt zijn in de 3d voorstellen. Op een eigen klantpagina, duidelijk en overzichtelijk. Hoe makkelijk is dat?
Realisatie (projectbegeleiding)
100%

DEFINITIEF ONTWERP

(fase 3)
hoor het van een ander

KLANT REVIEW

Image
Yvonne
Woonhuis
Suus en haar team hebben ons héél erg geholpen met onze wensen en eisen in kaart brengen en diverse opties visueel te maken. Vooral het visueel maken heeft ons enorm geholpen de keuzestress tot een minimum te beperken. Suus heeft ook een installatieplan voor ons gemaakt met daarin tot in de detail uitwerkt wie wat wanneer moet doen van elektra tot de kleur(banen) op de muur. Zelfs de aannemer gaf aan erg blij te zijn met het document! Om het ons nog makkelijker te maken hebben we gebruik gemaakt van de shoppinglist hierdoor konden we alle meubels en items uit de ontwerpvoorstellen met een enkele klik bestellen. Kortom super super blij!

Meer van ons werk

ANDERE  PROJECTEN 

Tof toch?!

Dit is wat klanten zeggen.

Service met een hoofdletter S.

DÁT IS  ONZE AANPAK. 

Wij ontwerpen niet alleen kick-ass interieurs, maar wij creëren ze ook daadwerkelijk! Wij houden er namelijk van om onze expertise in te zetten om onze klanten te ontzorgen. Doordat ons team verschillende disciplines beheerst en we vanaf het begin betrokken zijn kunnen we meedenken tot in het kleinste detail en jou goed adviseren en begeleiden. Van interieurontwerp, branding, productlevering tot realisatie. Een project is bij ons altijd maatwerk en wordt altijd aangepast op de behoefte van de opdrachtgever. Hoeveel ondersteuning je wilt krijgen bepaal je dus helemaal zelf!

ONTWERP
Jouw nieuwe interieur tot in de puntjes uitgewerkt zodat je exact weet hoe het eruit komt te zien. Dat is pas helder!
PROJECTBEGELEIDING
Wij zorgen dat alles tot in detail goed uitgevoerd wordt, dan kan jij je lekker focussen op hetgeen waar jij in uitblinkt.
LEVERING EN MONTAGE
Bespaar jezelf tijd, stress en irritatie. Wij zorgen voor de levering en/of montage van producten en meubilair.
PROJECTREALISATIE
Totaal ontzorgt worden? Leuk Wij zorgen dat je helemaal niets meer hoeft te doen en zo je nieuwe ruimte kan betrekken.

Hello,

we are MOSO

en dit is wat we doen:

Hello,

we are MOSO

en dit is wat we doen:

 • Identiteit branding
 • Interieurontwerp
 • Concept creatie
 • Grafisch ontwerp
 • Maatwerk meubilair
 • Projectbegeleiding
 • Productlevering
 • Productmontage
 • Realisatie

WIE WIJ

ZIJN?

Wij ontwerpen en creëren kick-ass interieurs vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. Doordat wij diverse disciplines in huis hebben bieden wij creatieve invalshoeken en kunnen wij een project van a tot z verzorgen en jou tot in detail adviseren en ontzorgen. Van totaalconcept, herindeling, branding, productlevering tot gehele realisatie. Dit doen wij niet alleen, we hebben een hele club van partners waarmee wij samenwerken, vandaar de “we are” boven MOSO. Zo blijven we flexibel, vernieuwend, creatief en kunnen wij al onze opdrachtgevers altijd op een passende manier van dienst zijn...

WAAR WIJ

GOED IN ZIJN?

 • Identiteit
 • Interieurontwerp
 • Grafisch ontwerp
 • Maatwerk meubilair
 • Projectbegeleiding
 • Productlevering
 • Productmontage
 • Realisatie

WAT MOSO

DOET?

Wij ontwerpen en creëren kick-ass interieurs vanuit de identiteit van onze opdrachtgevers. Doordat wij diverse disciplines in huis hebben bieden wij creatieve invalshoeken en kunnen wij een project van a tot z verzorgen en jou tot in detail adviseren en ontzorgen. Van totaalconcept, herindeling, branding, productlevering tot gehele realisatie. Dit doen wij niet alleen, we hebben een hele club van partners waarmee wij samenwerken, vandaar de “we are” boven MOSO. Zo blijven we flexibel, vernieuwend, creatief en kunnen wij al onze opdrachtgevers altijd op een passende manier van dienst zijn... meer...